Vežbaonica, vežbam pokret vežbam reč“

PROGRAM ZA STIMULACIJU GOVORA, FINE I GRUBE MOTORIKE- u koliko ste roditelj koji koji želi da predupredi i stimuliše razvoj svog deteta, program ‘’Vežbaonica, vežbam pokret vežbam reč“ vam upravo to nudi.

„Program vežbaonica se dopao našim mališanima, ali i roditeljima koji su pokazali interesovanje da upišu svoje mališane. Zbog rada u malim grupama, sva mesta su se brzo popunila. Te se ukazala potreba za novim upisom.

Upis nove grupe počinje od 02.10.2023 i traje do 12.10.2023 godine. Očekujemo vas da se družimo i zajedno razvijamo. – poručuju nam Maja i Milica iz Todorović centra “Danas se deca suočavaju sa mnogobrojnim izazovima tehničke prirode i provode veći deo dana ispred ekrana, što ima negativan uticaj na celokupni razvoj“, rekla je Tanja Todorović, psihoterapeut i master defektolog koja je  autor i voditelj ovog programa.

„Duži period proveden u sedećem položaju ima negativne posledice na opštu motoriku tela i finu motoriku šake. U istraživanjima je potvrđena neurološka povezanost između oblasti u mozgu zaduženih za govor i oblasti zaduženih za finu motoriku. Zone zadužene za govor su aktivnije kada se obavljaju motorički zadaci, a polja zadužena za motorno planiranje I izvršavanje pokreta su aktivnija tokom govorne aktivnosti“, rekla je Tanja Todorović.

„Iz višegodišnjega rada sa decom i uočavanja potrebe za programom koji podstiče celokupan razvoj deteta osmislili smo ovaj program kroz kontinuirani rad koji podrazumeva rad na razvoju govora kroz fizičku aktivnost“, rekle su nam dipl. defektolog-logoped Milica Malić i profesor fizičkog vaspitanja Maja Šujica.

Program VEŽBAONICA, VEŽBAM POKRET VEŽBAM REČ, obuhvata aktivnosti koje podstiču pravilan razvoj govora, grube i fine motorike. Namenjen je deci uzrasta od 3 do 7 godina. Rad je predviđen u malim grupama kako bi se obezbedila posvećenost svakom detetu. Kontinuirani rad na svim poljima je takođe važan, iz toga je svaki susret grupe ciljano i namenski planiran i prilagođen grupi.

Voditelji programa su dipl. defektolog-logoped Milica Malić i profesor fizičkog vaspitanja Maja Šujica.

Upišite na vreme svoje mališane, broj mesta je ograničen.

Informacije o programu i upis putem broja telefona 0621631448 ili na mail todorovic.centar@gmail.com

Više o Todorović centru moćete pronaći na sajtu www.psihoterapijazrenjanin.rs ili Facebook stranici i Instagram profilu

Detaljnije o uslugama i cenama koje nudi „Todorović centar“ pogledajte OVDE.

ADRESA

Žitni trg 12/2

23000 Zrenjanin

BROJ TELEFONA ZA ZAKAZIVANJE:

062/1631448

E MAIL

todorovic.centar@gmail.com