Sport- Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije nastavljaju akciju doniranja sportske opreme amaterskim fudbalskim klubovima. Tim povodom danas su FK „Banat“ u Čenti, FK „MSK“ u Mihajlovu i FK „Proleter“ u Međi obišli Dejan Santrač, predsednik sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, Velibor Mladenović, predsednik Fudbalakog saveza grada Zrenjanina i Vukosava Đapić Atanacković, generalna sekretarka Sportskog saveza grada Zrenjanina i uručili vredne donacije u vidu sportske opreme.

„Nastavlja se akcija Fudbalskog saveza Srbije“ pomoć klubovima u amaterskim rangovima takmičenja. Danas smo posetu započeli u Čenti, zatim obilazimo klubove u Mihajlovu i Međi. Imali smo priliku da se upoznamo sa radom kadetske ekipe. Danas su dobili donaciju u vidu sportske opreme, garnituru opreme za igrače i golmane, kao i pet lopti. Akcija je usmerena na to da se pomogne fudbalskim klubovima u njihovom radu, da razgovaramo sa njima i da vide da Fudbalski savez Srbije, koji se bavi takmičenjima na vrhunskom nivou, vodi računa i o klubovima gde se okupljaju meštani i igrači koji su ponikli u tim mestima“, rekao je Dejan Santrač, predsednik sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

„Želeo bih da pohvalim akciju  Fudbalskog saveza Srbije, da obiđe sve sredine i da im pomognemo da se fudbal podigne na viši nivo. Ovo je samo jedan u nizu pomoći prema ovim klubovima“, rekao je Velibor Mladenović, predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina.

Aleksandar Radojičić, sekretar Fudbalskog kluba Banat iz Čente se zahvalio Fudbalskom savezu Srbije na vrednoj donaciji i predstavnicima grada Zrenjanina na podršci.

„Za klubove nižeg ranga, kao što je naš, ovakva donacija je od izuzetnog značaja“, rekao je Aleksandar Radojičić.

 

Mladi fudbaleri Mihajlova i vredna sportska oprema u vidu dresova i lopti.

Dejana Santrača ugostio je Jožef Makan u ime MSK Mihajlovo i  Ivan Mikalački u ime FSG Zrenjanin.