Novembar smo započeli otvaranjem dva Gomexova objekta. Ovog petka 3. novembra  otvoreni su jedan novi i jedan renovirani market, Beograđani su dobili još jednu prodavnicu, i to u ulici Vojvode Stepe 344, dok stanovnici naselja Kolonija u Zrenjaninu, ponovo mogu pazariti na staroj adresi, ali u potpuno novom ambijentu.

Novootvoreni objekat u Beogradu raspolaže površinom od 364m2, od kojih je 225m2 rezervisano za prodajni prostor. Novi objekat izgrađen je u skladu sa Gomexovim standardima i opremljen tako da kupcima pruži ugodan dolazak u kupovinu, sa ponudom od preko 4300 svakodnevno potrebnih artikala od svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa, svežih peciva kao i brojnih drugih prehrambenih i neprehrambenih artikala. Takođe, poseduje i sopstvenu pekaru, te će potrošačima u svakom trenutku biti dostupni svež hleb i pecivo. Objekat će raditi svaki dan od 7:00 do 22:00h, a zaposleno je osmoro novih radnika.

Što se tiče renoviranog objekta na adresi 9.Maja bb, koji se nalazi na naselju Kolonija u Zrenjaninu, najveći novitet je pekara koja od sada postoji u sklopu same prodavnice. Ova novina kupcima će pružiti mogućnost da u svakom trenutku pronađu sveže pečen hleb i pecivo, i proširen je asortiman objekta na preko 4500 artikala.

Na dan otvaranja, u oba marketa obezbeđeni su popusti od 10% (na ceo račun), kao i prigodni pokloni za prve kupce.