Sport- U okviru 8. kola Prve futsal lige, SAS je pred domaćom publikom u Kristalnoj dvorani podelio bodove sa  gostima iz Ivanjice rezultatom 1:1.

Prvi je na utakmici zapretio Radenković u 6. minutu, ali je njegov šut sa 9 metara odbranio golman gostiju Jovanović. Potom su gosti preko Nikolića zapretili, ali je golman domaćih Rodić bio na mestu.

U 12. minutu igrač gostiju Vukašinović, nakon odličnog prodora po desnoj strani, na drugoj stativi pronalazi Rakića koji sa gol linije rutinski pogađa za 0:1.

Minut kasnije, nakon brze kontre, lopta stiže do Matića koji dribla golmana gostiju, ali  potom maši prazan gol.

U 16. minutu, nakon kornera Živanova, Radenković hvata lep volej sa 10 metara, ali odlično je odreagovao golman gostiju Jovanović.

U poslednjim sekundama prvog poluvremena igrač gostiju Lakićević ruši Blagoja Markovića i čini 6 prekršaj. Matić izvodi najstrožu kaznu i pogađa rašlje za 1:1.

 

Na početku 2. poluvremena sa 7 metara šutirao je Vukašinović, ali je Rodić odlično intervenisao. Minut kasnije Radenković je snažno šutirao sa 10 metara, ali je lopta završila tik pored gola.

U nastavku se  vodila rovovska bitka na terenu za svaku loptu i bilo je prilika na obe strane.  Igrač gostiju  Lišanin je  u 35. minutu pogodio stativu, da bi dva minuta kasnije  Vukašinović nakon slobodnog udarca snažno šutirao, ali je večeras Đuro Rodić bio na visini zadatka i nerešiva enigma za goste. SAS i KMF Ivanjica podelili su bodove u Kristalnoj dvorani.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

U sledećem kolu futsaleri SAS-a, 10. novembra u Beogradu  igraju protiv ekipe FON Banjica.

KFM SAS: Rodić, Marković R, Živanov, Radenković i Matić. Zamenici igrača: Stančev, Marković B, Prec, Tomin, Petrović, Mastilo i Šarenac.

KFM IVANJICA: Jovanović, Nikolić, Milovanović, Lišanin G. i Vukašinović. Zamenici igrača: Čolović, Lišanin Đ, Kolaković, Rakić, Remović i Lakičević.