U rasadniku JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin u toku je prodaja sadnog materijala, različitih vrsta lišćara i četinara.

Cene sadnog materijala se kreću od 2.500,00 dinara pa naviše u zavisnosti od uzrasta i vrste. Ovo je pravo vreme za kupovinu sadnog materijala i sadnju jer su povoljni vremenski uslovi.

U skladu sa nastupajućim praznicima, rasadnik JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin, kao i svake godine, pripremio je širok asortiman jelki, koje smo tradicionalno navikli da vidimo ukrašene u našim domovima, poslovnim prostorima, na ulicama, parkovima itd.

Rasadnik raspolaže različitim vrstama zimzelenog drveća, a najinteresantniji su smrča (u narodu poznatija kao jelka), Pančićeva omorika, prava jelka, bodljikava smrča, srebrna jelka i dr.

U našem rasadniku jelke se prodaju isključivo sa busenom i svaki kupac će, prilikom kupovine, dobiti savete o njenom održavanju tokom praznika, a isto tako neće izostati ni saveti kako da sačuvaju jelku i posle praznika. Cene jelki su vrlo povoljne, a kreću se od 1.500,00 dinara pa naviše, u zavisnosti od uzrasta i vrste jelke.

 

Sve dodatne informacije zainteresovani građani mogu dobiti putem kontakt telefona 023/315-0973 ili dolasnom u prostorije rasadnika (ul. Radnička bb, naselje Šumica). Radno vreme je radnim danima u periodu od 7-15 časova, a subotom od 7-14h. Čekamo Vas!