Sport- Jedanaesti po redu Zimski turnir u malom fudbalu,  počinje sutra, 23. decembra, u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu u četiri takmičarske kategorije uz bogat nagradni fond. Zimski turnir oborio je prošlogodišnji rekord kada su u  pitanju seniorske ekipe, ove godine prijavljeno je neverovatnih 37 ekipa, dok je prošle godine bilo 32. prijavljene ekipe. Večeras je  u Kristalnoj dvorani održan žreb na kom su se okupljenim igračima obratili Velibor Mladenović predsednik FSG Zrenjanin i Darko Tošić  koji su ujedno i obavili žrebanje.

Žreb za mlađe kategorije održan je pred punim tribinama

Pored seniora, prijavljeno je 55 ekipa u mlađim kategorijama i to :  juniori 2006/07 (20 ekipa), juniori 2006/07 (17 ekipa) i pioniri (18 ekipa).

„Od ove godine, odlukom takmičarske komisije, uvedeni su žuti kartoni što znači da neće biti direktnog isključenja bez prethodne opomene, ali naravno biće sigurno  situacija za direktni crveni karton i to je na sudijama da procene. Igrač koji dobije crveni karton neće moći do kraja utakmice da nastupa za ekipu, ali nakon 2 minuta umesto njega može u igru ući drugi igrač“- istakli su organizatori.

Slobodni dani na turniru biće 25. i 31. decembar, 1, 6. i 7. januar.

Zimski turni svaki dan počinje u terminu  od 15 časova utakmicama pionira sve do 18:10,  kada je poslednji meč u mlađim kategorijama. Seniori startuju od 18:50, a poslednji meč igra se od 21:30.

Pogledajte raspored:

SENIORI GRUPE:

GRUPA A

  1. SAS BMT LUX
  2. 2+PP 2+PP
  3. DUŠKO KRTOLA
  4. NEĆEŠ PREĆI PRUGU
  5. BIFE KUM I MLIN ŽITORAĐA

GRUPA  B

  1. AUTO SERVIS RADIĆ
  2. MODA BAR I PLAY
  3. BAGLJAŠ
  4. PČELICE Jaša Tomić
  5. WONDER GYM

GRUPA  C

  1. SMS TRANSPORT STEFANOV
  2. BOŽUR
  3. AUTO SERVIS GRUJA
  4. RESTORAN KLAS I POPOVIĆ ING.
  5. KLEK

GRUPA  D

  1. BISER TEAM
  2. TEHNIČKI PREGLED DRINIĆ
  3. TRADICIONALNI NEUGODNI AZERI
  4. ZZ AZURO KLEK
  5. GAUČOSI PERLEZ

GRUPA  E

  1. VOJVODINA PERLEZ
  2. SMS TRANSPORT
  3. RANČ VEZALIĆ
  4. PROLETER
  5. AGENCIJA MUDRIĆ

GRUPA F

  1. BEČEJ
  2. AKI FOOD KORNER
  3. ČISTOĆA I ZELENILO
  4. VODOVOD I KANALIZACIJA

GRUPA G

  1. EKO METAL KOMERC
  2. MSK MIHAJLOVO
  3. POLJOPRIVREDNO GAZDINSTVO JOVANOVIĆ
  4. SZR DANIEL

GRUPA H

  1. ĐUKA PLAST
  2. MIRAZ BAGLJAŠ
  3. PLAY GROUND
  4. MAX BET

Za sve pobednike  obezbeđeni su pehari. Ekipe će se boriti za nagradu koja ove godine iznosi 300.000 za prvo mesto, 150.000 za drugo  i 50.000 dinara za treće mesto.

Budite u toku – skinite aplikaciju ZRklik OVDE

Fudbalski savez grada Zrenjanina ponovo je organizator Zimskog turnira uz pomoć grada i sponzora. I ove godine turnir  ima humanitarni karakter i održaće se pod sloganom „Sportom za bolje sutra“.