Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za dečji animirani film „Maša i medved – još zabavnije“.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

 

 

U bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 24. decembra u 11 časova na repertoaru je dečji animirani film „Maša i medved – još zabavnije“.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra po ceni od 250 radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova kao i pre početka projekcije.

 

„Vežite se, predstoji vam opasna vožnja dok Maša kreće na fantastično putovanje od šume do grada i nazad. Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, sledi nevolja! Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove. Bićete uvučeni u zadivljujuću i dirljivu božićnu bajku usredsređenu na dvanaest meseci. Maša i njen novi prijatelj učini će sve što mogu da zapale duh magije u srcima. Pripremite se za neočekivane obrte i uzbudljive trenutke, prava avantura je iza ugla.“

Trejler: https://youtu.be/78-PaCupUbcsi=1YRrouApjWFys0hE