Zrenjanin- Drugo po redu Veče Privrednika, događaj od izuzetnog značaja za poslovnu zajednicu, održaće se 23. februara 2024. godine u Hotelu Vojvodina u Zrenjaninu.

Nakon izuzetnih reakcija na prošlogodišnji događaj, očekujemo još veće okupljanje privrednih lidera, preduzetnika i poslovnih profesionalaca.

Ovogodišnje Veče Privrednika ima za cilj da pruži poslovnoj zajednici u Zrenjaninu izvanrednu priliku za umrežavanje, razmenu iskustava i proslavu postignuća.

Dodelom priznanja zaposlenima sa najdužim radnim stažom u firmama, organizatori iz Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina žele da ukažu na značaj posvećenosti i predanosti pojedinaca koji čine temelj poslovnog uspeha. Za odličnu atmosferu i ove godine biće zadužen bend Grupa građana.

Cena kotizacije od 6.500 dinara po osobi, koja uključuje večeru i neograničeno piće, predstavlja pristupačnu investiciju u zajednički poslovni prosperitet. Za kupovinu 5 ili više karata, organizatori su obezbedili posebne pogodinosti.

S obzirom na ograničen broj mesta, pozivamo vas da blagovremeno rezervišete svoje mesto slanjem prijave na mejl poslodavcizr@gmail.com do 10. februara 2024. godine.

Veče Privrednika nije samo događaj, već prilika za jačanje poslovnih veza, izgradnju trajnih odnosa i promociju zajedničkog uspeha. Pridružite nam se u stvaranju nezaboravnih trenutaka i doprinesite izgradnji snažne i povezane poslovne zajednice u Zrenjaninu, poručuju organizatori.

 

Kako je proteklo Veče privrednika prošle godine, pogledajte na linku OVDE

VEČE PRIVREDNIKA U ZRENJANINU- Obnovljena tradicija nakon petnaest godina