Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 2X2 karte za po jedan od dva filma koji će biti prikazani u bioskopu Kulturnog centra.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public)  i u komentaru napišite koji film želite da gledate film.

U nedelju, 28. januara u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u 11 časova u okviru matinea na programu je dečji film „Lesi se vraća kući 2» a u večernjem terminu od 20 časova igrani film „Sluga 2″ .

Karte po veoma popularnoj ceni od 250 dinara za dečji i 300 dinara za igrani film prodaju se radnim danima na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.

 

Nedelja, 28. januar – 11 časova film: „Lesi se vraća kući 2»

«Letnji je raspust! Ali ove godine, Flo ne želi da se odvaja od svoje voljene Lesi. Umesto da provede raspust na Gran Kanariji sa svojim roditeljima, Flo i Lesi odlaze sa Gerhardom, porodičnim prijateljem, na farmu Floove tetke Kozime u Južni Tirol. Tetka Kozima tamo živi sa svojim džek rasel terijerom Pipom i njenom novom usvojenom decom Kleom i Henrijem. Kada Flo, Kleo i Henri čuju za nestanak pasa u selu, uznemireni su i zaista zabrinuti da ne izgube iz vida Lesi i Pipu. Ubrzo potom, dolazi do provale kod tetke Kozime i Pipa je ukradena! Zajedno sa Lesi, tri prijatelja kreću da uhvate lopove i spasu Pipu…»

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=k6e6y-yi1wk

 

Nedelja, 28. januar – 20 časova – film „Sluga 2″

„Glavni lik nastavka najgledanije ruske komedije svih vremena je Griša, bivši mladić iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz pretprošlog veka, što ga je promenilo nabolje. Nakon putovanja u „prošlost“, osetljivo reaguje na svaku nepravdu i, naravno, ne može da zanemari bezakonje koje čini arogantna i razmažena Katja. Nije iznenađujuće što se razmaženica ubrzo nađe u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu…“

Režija: Klim Šipenko / U glavnim ulogama: Aglaja Tarasova, Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Aleksandar Samojlenko, Marija Mironova, Olga Dibceva.

Trejler: https://youtu.be/1pssQ35DvnQ?si=1TctR0Ft5QHfBxq2