Inovativna promocija grada Zrenjanina na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

 

Turistička organizacija grada Zrenjanina sa ponosom najavljuje svoje učešće na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, gde će predstaviti revolucionarni način upoznavanja sa čarima grada kroz naprednu virtuelnu realnost.

Posetioci sajma imaće jedinstvenu priliku da dožive Zrenjanin iz nove perspektive, zahvaljujući besplatnoj virtuelnoj turi koja koristi najnoviji model VR naočara – Meta Oculus Quest 3.

 

Ova inovativna tehnologija omogućava panoramsko razgledanje sferičnih fotografija snimljenih u 360 stepeni, pružajući realističan osećaj prisustva u samom srcu Zrenjanina.

Posetioci će moći da istraže različite perspektive, uživajući u više desetina impresivnih fotografija koje otkrivaju lepotu i duh grada.

 

Ova virtuelna tura predstavlja tek početnu fazu naših nastojanja da privučemo veći broj turista u Zrenjanin. Uvereni smo da će ovaj inovativni pristup promociji graditi mostove prema budućim posetama, podstičući turiste da lično dožive sve što naš grad ima da ponudi.

 

Zrenjanin je destinacija koja raste i razvija se, sa ostvarenih preko 80.000 noćenja godišnje, a cilj nam je da ovu brojku povećamo za 20% u tekućoj godini.

Bogatstvo sadržaja i manifestacija koje grad nudi, uključujući čuvene Dane piva, Korzo fest, i sve popularniji Banatski festival vina, svakako su među glavnim adutima.

 

Pozivamo sve zainteresovane da iskuse virtuelnu turu Zrenjanina, koja će nakon završetka Sajma u Beogradu biti postavljena na sajt Turističke organizacije grada Zrenjanina www.visitzrenjanin.com i da se lično uvere u gostoljubivost i lepote našeg grada.

 

Za kraj, želimo da istaknemo da je Zrenjanin više od destinacije – to je iskustvo koje čeka da bude otkriveno.

Vidimo se na Sajmu turizma u Beogradu!