Kompanija Gomex je u petak 9. februara, otvorila još jedan objekat, koji će dodatno obogatiti vaše iskustvo boravka na ovoj prelepoj planinskoj destinaciji!

Novi objekat nalazi se na adresi Miladina Pećinara 24. Sa lakoćom ćete nas pronaći i uživati u udobnosti kupovine na ovoj popularnoj lokaciji.

Ovde možete pronaći sve što vam je potrebno za udoban boravak na Zlatiboru. Sa 228 kvadratnih metara prodajnog prostora, nudimo širok spektar svežih namirnica, domaćih proizvoda, kao i raznovrsne kućne potrepštine. Posebno ističemo našu pekaru, gde možete uživati u svežem pekarskom asortimanu svakog dana.

 

 

Sa otvaranjem novog objekta, sa zadovoljstvom smo dočekali 9 novih kolega i koleginica koji su spremni da vam pruže vrhunsku uslugu i podršku tokom vaše kupovine. Njihov osmeh i ljubaznost su tu da vaš boravak u našem objektu bude što prijatniji.

 

 

Na samom otvaranju pripremili smo posebne ponude i popuste za naše prve posetioce. Ne propustite priliku da uživate u ekskluzivnim pogodnostima i posebnim akcijama! Pozivamo vas da nas posetite i otkrijete sve što naš novi objekat na Zlatiboru ima da ponudi. Radujemo se što ćemo vas dočekati i pružiti vam vrhunsko iskustvo kupovine.

 

 

Radno vreme je od ponedeljka do nedelje od 7h do 21h.