Sport- SAS je večeras u Kristalnoj dvorani, u okviru 14. kola Prve futsal lige, ugostio drugoplasiranu ekipu i pružio dobar otpor, ali je Loznica opravdala ulogu favorita i iz Zrenjanina odnela ceo plen  nakon pobede od 0:2.

Foto: Nikola Matijević Zrenjaninac u redovima Loznice u duelu sa Boškom Kvrgićem

U 3. minutu Rodić odlično brani šut Rosića. Marković Ranko u 7. minutu telom skida loptu sa gol linije nakon šuta Pavlovića. U 11. minutu Makado izlazi na golmana Rodića, koji opet sigurno interveniše.

U istom minutu Maljukan povlači brzu kontru, ali golman gostiju Vulić sigurno interveniše. Igrač gostiju Felinto u 15. minutu snažno šutira, ali na sreću domaćih pogađa stativu.

Da Silva u 17. minutu povlači brzu kontru pogađa stativu, na odbijenu loptu naleće Eduardo, ali raspoloženi Rodić briljira na golu.

Na samom isteku prvog poluvremena Pavlović asistira na drugoj stativi za Avramovića koji petom pogađa za 0:1.

Maljukan na startu drugog dela  u 21. minutu prolazi sa leve strane, odlično proigrava Novkovića, koji sa 2 metra maši gol. U 24. minutu Marković Blagoje snažno šutira desno iskosa, ali golman gostiju Vulić odlično interveniše.


Rosić u 26. minutu upućuje šut sa 10 metara pogađa po sredini gola i dovodi Loznicu u vođstvo od 0:2.


U 36.  minutu Maljukan odlično proigrava na drugoj stativi za Marković Blagoja, ali golman Vulić je na vreme istrčao i spasao siguran pogodak. Do kraja utakmice pokušali su domaći sa igračem golmanom, ali nisu mogli do pogotka, SAS – Loznica 0:2.

KMF SAS: Rodić, Marković, Živanov, Radenković, Novković. Zamenici igrača: Maran, Marković, Petrović, Kvrgić, Tomin, Kulić, Maljukan i Vojnović.

Loznica Grad 2018: Vulić, Felinto, Rosić, Da Silva, Machado. Zamenici igrača: Marojević, Vasić, Živanović, Radovanović, Avramović, Pavlović i Matijević.