Sport- U poslednjem kolu Prve futsal lige, nakon bolnog poraza od 0:10 od ekipe FON iz Beograda, SAS će svoju šansu za opstanak u ligi tražiti u baražu gde ih očekuje  ekipa „Hram“ iz Beograda koja je, kolo pre kraja, obezbedila drugo mesto u Drugoj futsal ligi.

Veoma loše otvorili su utakmicu izabranici Sime Batinice i već  u 5 minutu poveli su gosti, kada je Kocić uputio snažan šut, Rodić odbranio, ali na odbijenu loptu natrčao Petrašević i pogodio za 0:1. Usledila je greška na sredini terena domaćih u 11. minutu, to je iskoristio Petrov i povisio na 0:2. Dva minuta kasnije nakon kornera Lazića, Ljujić pogađa za 0:3.  Nedugo zatim Šljukić pogađa desno iskosa za 0:4, da bi potom odlični Kocić smestio loptu peti put iza leđa golmana Rodića. Konačan rezultat na poluvremenu postavlja Pešić – 0:6 za goste.

Utakmica je odigrana u Hali Zvonimir Vujin

U drugom poluvremenu nastavili su gosti u istom tempu i preko Pešića, Ljujića, Šljukića i Kocića došli do neverovatnih 0:10 i ostvarili jednu od najubedljivijih pobeda ove sezone u Prvoj futsal ligi.

Igračima SAS-a ostaje da što pre zaborave ovu utakmicu i okrenu se ka najvažnijoj utakmici sezone – baražu protiv ekipe Hrama iz Beograda.

Što se Prve futsal lige tiče Ekonomac je pobedom u gostima protiv ekipa Vranja sačuvao prvoligaški status, Ivanjica će kao i SAS u baraž, a ekipa Paleža ispala je iz lige.

Treba istaći da je  SAS bio oslabljen neigranjem Maljukana i Tomina.

Rezultate i tabelu pogledajte OVDE

KMF SAS: Rodić, Marković Ranko, Živanov, Radenković, Novković. Zamenici: Maran, Marković Blagoje, Kvrgić, Knežević, Kulić i Stojaković.

KMF FON Banjica: Josimović, Petrov, Kocić, Šljukić, Pešić. Zamenici: Mitić, Petrašević, Ljujić, Lazić, pajković i Jovanović.