Zrenjanin-  Udruženje ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“ ove nedelje, u okviru akcije „Ne kupuj, udomi“, predstavlja nam pulinku Hajnalku.
Preopterećena skloništa svake godine primaju milione napuštenih, zlostavljanih i izgubljenih životinja, a usvajanjem životinje ne spasavate samo jedan život, već pravite mesta i za druge.

Promenite život napuštene životinje i pružite im dom u kojem će ostati zauvek!

Udomi pulinku Hajnalku 
Vrlo je umiljata i željna ljubavi, stara je oko 2 godine. Ako se sećate kao štene je izvlačena iz poplavljenog kanala, gde je bila zajedno sa braćom i sestrama koji su jedva preživeli uz puno ljubavi, truda i pažnje da ih oporavimo. Hajnalka je jedna od mnogih zaboravljenih duša o kojima se brinemo. Obožava da se mazi i dobro se slaže sa drugim psima.
Sterilisana je, vakcinisana i vrlo je pametna.
Dom joj tražimo u Zrenjaninu ili okolini, a pomoć u hrani je uvek dobrodošla.
Ne kupuj, udomi za ljubav!

Ukoliko želite da udomite Hajnalku ili da donirate hranu za životinje, kontaktirajte „Zelene šape“ putem  FACEBOOK I INSTAGRAM PROFILA

Ljubitelji životinja i prirode Zelene Šape je grupa volontera koja se okupila sa ciljem da zaštiti napuštene životinje i da očuva životnu sredinu, pa su tako „Zelene šape“ i zvanično osnovane 9. aprila 2017. godine.

KONTAKT

zeleneshape@gmail.com