Sport- Na Evropskom prvenstvu u Beogradu koje se održalo od 29.marta do 6.aprila reprezentaciju Srbije predstavljali su dva Zrenjaninca, člana MMA Team-a Proleter.

Za juniore je nastupio David Magda (u kategoriji do 93kg), ali se na žalost povredio u četvrtfinalu, ali na sreću nije ozbiljna povreda tako da će se David uskoro vratiti treninzima .
Dejan Živković je nastupio u kategoriji mlađih seniora (84 kg). On je u prvoj borbi pobedio takmičara iz Finske posle teške tri runde i plasirao se u četvrtfinale gde ga je čekao reprezetativac Ukrajine, prošlogodišnji bronzani sa Svetskog prvenstva. Nakon tri runde Dejan je pokazao da je budućnost MMA-a Srbije, ali su sudije dodelile kontraverznu odluku i dodelili pobedu Ukrajincu iako je Dejan čisto pobedio 2 prema 1 u rundama.

„Ostaje žal za medaljom, ali znajući Dejana i Davida oni će jos jače i vrednije nastaviti da treniraju i napreduju.
Sve u svemu mogu biti zadovoljan i ponosan na Dejana i Davida, pošto im je ovi bilo prvo veliko takmičenje gde su videli gde su u odnosu na najbolje takmičare iz Evrope . Po rečima svih prisutnih sa Evropskog prvenstva, selektora reprezentacije Dejan Živković i David Magda su dostojno, hrabro i zasluženo predstavljali Srbiju, MMA Klub Proleter i Grad Zrenjanin.
Naravno pored njih na poziv selektora i ja sam dobio poziv kao trener da predstavljam Srbiju i vodim borbe Dejana i Davida što mi predstavlja veliku čast i jedno veliko iskustvo, gde sam sigurno naučio i skupio još znanja koja će mi pomoći da iznedrim još uspešnih takmičara pored Dejana i Davida“- istakao je trener Siniša  Kotur.