Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina s ponosom najavljuje Sportski dan 2024, koji će se održati u subotu, 18. maja na izletištu Motel „Šumice“. Ovaj događaj, namenjen lokalnim poslodavcima i njihovim zaposlenima, obećava nezaboravan dan pun sportskih aktivnosti, takmičenja i druženja.

Zainteresovane kompanije imaju priliku da se prijave za učešće u raznovrsnim sportskim disciplinama, uključujući :

  • mali fudbal (ekipno, 4+1 igrača),
  • košarku 3×3 (ekipno, 3+1 igrača)
  • odbojku (ekipno, 3+1 igrača),
  • streličarstvo (individualno),
  • streljaštvo (individualno) i
  • pikado (individualno ili u paru).

Za ljubitelje golfa, organizatori su pripremili revijalni deo programa u sklopu kog će posetioci moći da se oprobaju u ovom, sve popularnijem, sportu.

Osim dobrog druženja, Sportski dan pruža brojne benefite za kompanije koje učestvuju. Ovo je prilika da se podsetimo sportskih vrednosti poput fer pleja, timskog rada, upornosti i poštovanja protivnika. Učestvovanje u sportskim aktivnostima jača timski duh unutar kompanije, poboljšava međusobnu komunikaciju i podstiče kolegijalnost među zaposlenima.

Pored toga, Sportski dan je odlična prilika za networking i izgradnju poslovnih kontakata izvan radnog okruženja. Uz navedene sportske aktivnosi, kompanije imaju mogućnost da razmene ideje, iskustva i stvore nova poslovna poznanstva.

Osim za sportske discipline, otvorene su prijave za takmičenje u kuvanju

Posebna atrakcija ovogodišnjeg  Sportskog dana je takmičenje u kuvanju gulaša. Timovi iz kompanija mogu pokazati svoje kulinarske veštine i osvojiti priznanja za najukusniji gulaš.

Prijave su otvorene do četvrtka, 16. maja, a broj mesta je ograničen. Za više informacija i prijave, molimo kontaktirajte nas putem mejla na – poslodavcizr@gmail.com

Pridružite nam se na Sportskom danu 2024. i budite deo ovog nezaboravnog događaja koji slavi zajedništvo, timski duh, promoviše sportske vrednosti i zdrav način života!