Sport- Fudbaleri Naftagasa započeli su pripreme za predstojeću sezonu sa novim trenerom Draganim Jovićem koji je na prvom okupljanju imao na raspolaganju 23 igrača.

Foto: Novajlije Ljubo Stevanović i Miodrag Rudan

Na prvoj prozivci  bilo je petoro novajlija:  iskusni Ljuba Stevanović došao je iz Radničkog, Miodrag Rudan (Kozara Gradiška) i bonusi Strahinja Aleksić (Sloven) Filip Brankov (Begej) i golman Nikola Stefanović (Vojvodina).

Iz ekipe koja je nastupala u  prolećnoj sezoni ostali su : Nikola Galin, Aleksa Matković, Nikola Kovačević, Vuk Jeličić, Marinko Pandurov, Đorđe Bajić, Aleksandar Panić, Matija Zorić, Aleksandar Čigoja, Zoran Švonja, Milan Bačvanski, Vladimir Stepanov, Lazar Vukoje, Miloš Savanović, Stefan Popov i Uroš Markovski.

Opravdano su izostali kapiten Nikola Grbić, Marko Samardžić, Nikola Bjelica i Miljan Milivojev.

„Maksimalno ćemo da se angažujemo na treninzima i kroz rad i pripremne mečeve tempirati formu za početak prvenstva. Konkurencija je ojačana i pokušaćemo da iskoristimo kvalitet za ostvarenje što boljih rezultata“- istakao je trener Dragan Jović.

Naftagas je zakazao šest kontrolnih mečeva i krenuće 14. jula protiv Mladosti iz Omoljice, tokom meseca odmeriće snage sa Begejom, Dinamom 1945, OFK Kikindom, Novim Sadom, dok je generalna proba zakazana za 10. avgust protiv Zvezdare.