DSC_0941_800_532U Hotelu Metropol Palas u Beogradu sinoć je održana  svečana ceremonija dodele nagrada BIZNIS PARTNER 2016 pod sloganom „U biznisu, kao i životu, najvažniji je partner“.

Grad Zrenjanin  dobio je specijalnu nagradu  Biznis Partner 2016 kao društveno najodgovornija lokalna samouprava iz Regiona.U to ime nagradu je primio gradonačelnik Čedomir Janjić i istakao da je u protekloj godini na teritoriji Grada Zrenjanina otvoreno više od 1.ooo radnih mesta u realnom sektoru i potpisano još 13 novih sa ugovora sa kompanijama od kojih je jedan deo već otvorio pogone.

“Mi smo organizovali lokalnu administraciju tako da smo postali servis investitorima i na raspolaganju smo im 24 časa. Uredili smo tri industrijske zone i na raspolaganju im je preko 1.000 hektara zemljišta koje je u vlasništvu grada“ rekao je gradonačelnik Janjić. Ukazao je da do sada nijedan investitor nije zatvorio svoj biznis, već su nastavili da rade, šire i unapređuju svoje proizvodne kapacitete.

DSC_0963_800_532Kompanija Mass Media International tradicionalno dodeljuje nagradu Biznis Partner već dvadeset dve godine, sa ciljem, da skrene  pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje u svom poslovanju neguju dobre poslovne običaje, vode računa o društvenoj zajednici, poštuju ekološke norme.

Regionalna nagrada BIZNIS PARTNER namenjena je poslovnim subjektima iz zemalja u regionu, Slovenija, Mađarska, Hrvatska, BIH, Crna Gora, Albanija, Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar i Turska bez obzira na delatnost, veličinu i oblik vlasništva što obezbeđuje uslove da se male i srednje kompanije takmče sa velikim biznisom.

DSC_0967_800_532Nagrade regionalni Biznis Partner 2016 dodeljene su jednoj najboljoj kompaniji iz Regiona, a to su: Turkish airlines, BADEL 1862 d.d. Hrvatska, Gebruder Weiss Austrija, Rudnik soli “ Tuzla“ d.d. BIH, Interallis Group Kipar, Cablex- S group Slovenija, FAKOM a.d. Makedonija, Mtel a.d. Luka Republika Srpska i  Franca/ MESO-PROMET Crna Gora.