IMG_20160608_013856_600_600Posle završetka naporne sezone u Ruskom prvenstvu popričali smo sa Zoranom Tošićem. Imali smo velik povod jer je njegov  klub CSKA uzeo treću titulu u svojoj istoriji.

Pitali smo “ Bambija“ kakvo je njegovo viđenje sezone?

– Treći put u 4 godine smo završili kao prvi, što je veliki uspeh jer je  Cska u trci za titulom sa još par klubova koji imaju veće finansije i budzet. Pored svega toga mi već koju godinu zaredom pokazujemo da imamo dobru ekipu, trenera i rukovodstvo i samim tim i nižemo uspehe. Ovo mi je 7 trofej u klubu i što se toga tiče ja sam prezadovoljan.DSC_0259

Da li ostaješ u klubu i hoćeš li potpisati nov ugovor?

– Imam ugovor još godinu dana i kada za mesec dana počnu pripreme porazgovaraću sa ljudima u upravi. Nemam problem da ostanem, navikao sam se i sviđa mi se sve u klubu i oko njega. Ako bude primamljivih i interesantnih ponuda naravno da ću ih razmotriti.

Tvoji utisci o novom selektoru Muslinu i reprezentaciji?

DSC_0105– Nisam imao prilike da sarađujem sa njim, ali smo se u Ruskom prvenstvu susretali,  dok je vodio Krasnodar. Znam i da je sa velikim uspehom 4 puta tamo nastupao. Ovih par dana stekao sam utisak da ima neku ideju i da hoće dosta toga da menja ka nabolje. Meni se to dopada i isto tako znam da je potrebno dosta vremena da se sve uskladi. Startovali smo dobro protiv ne baš atraktivnog Kipra i sproveli nove ideje i zahteve kako je selektor zamislio. Što se tiče mlađih igrača treba svima pružiti šansu, pred nama je dosta prijateljskih utakmica, kasnije i kvalifikacija za svetsko prvenstvo  i tu može svako da pokaže šta zna.

Tvoja Akademija Bambi je ove godine bila veoma uspešna?

Pratim šta se dešava i  mogu da se pohvalim da su bili prvaci Vojvodine u svim generacijama, to se još nije desilo u istoriji Mini Maxi liga. To je znak da se maksimalno ozbiljno radi sa decom i da treneri znaju odlično svoj posao. Ja se nadam kako se moja karijera bude približila kraju da ću se ja punom parom uključiti u rad akademije i da ćemo sve to podići na još veći nivo.