DSC_0852_800_532ZRENJANIN – Početak kupališne sezone na otvorenom gradskom bazenu odložiće se za 1 jul.

S obzirom da su u toku vrućine i da se živa na termometru kreće iznad proseka za ovo doba godine, mnogi Zrenjaninci su poželeli da pronađu spas od žege na otvorenom gradskom bazenu.
Međutim, za sada to mogu učiniti samo u zatvorenom bazenu. Kako saznajemo od vd direktora Javne ustanove „Sportski objekti“, Bojana Mijatova, otvoreno kupalište će biti spremno za kupače od 1. jula, a prva tri dana po otvaranju, ulaz će biti besplatan.
– Molio bih sve sugrađane da budu još malo strpljivi. Radovi na bazenu su u završnoj fazi. Rađen je kompletan cevovod na malom bazenu, koji je bio u kritičnom stanju. Kako se radi o specifičnim cevima, porudžbina je kasnila, a zatim su i česte kiše prolongirale radove. Sve ovo radimo zbog zdravlja i bezbednosti kupača – istakao je Bojan Mijatov.

DSC_0851_800_532Treba napomenuti da su radove izvodili radnici javne ustanove Sportski objekti Zrenjanin uz svesrdnu pomoć ljudi iz gradske toplane.

Dobra vest je da cene ulaznica ostaju iste kao prošle godine. Dnevna karta za odrasle na gradskom bazenu košta 180 dinara. Za decu do 5 godina ulaz je besplatan, a za decu od 5 – 12 godina cena je 90 dinara. Studenti, uz obavezan indeks, kartu mogu da kupe za 90 dinara.

DSC_0854_800_532  DSC_0855_800_532