Reklama

TRENERSKE LICENCE ZA KARATE KLUB ZRENJANIN

TRENERSKE LICENCE ZA KARATE KLUB ZRENJANIN

licenciranje-trenera-i-sudija_800_600U nedelju, 10 jula u Apatinu je održano licenciranje za trenere i sudije za narednu sezonu u organizaciji karate saveza Vojvodine. Za novu sezonu trenersku licencu su obnovili Ilić Vladimir i Salapura Simo, dok su novolicencirani treneri kluba Jerković Milan i Zirojević Dejan. Nacionalno sudijsko zvanje su obnovili i sudije Topić Marija i Kordin Milan.

Ujedno, održano je i polaganje za braon pojas i majstorsko zvanje Crni pojas. Za braon pojas ispit su uspešno položili Makan Albert i Makan David, dok su novi majstori karatea sa crnim pojasem Stankov Ivan i Došlo Nikola kojima ovim putem čestitamo na stečenim zvanjima.
polaganje za pojaseve
Takođe, u toku je kamp karate saveza Vojvodine u Apatinu na kome učestvuje petoro Zrenjaninskih karatista i to Salapura Đorđe, Vujasinović Aleksandra, Milovanović Anja, Prica Vuk i Oro Marina.
Izvor: Karate klub Zrenjanin

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Marketing

Facebook

ZR Klik

objavljeno pre 12 sati 45 minuta

➡️Očistite DPF FILTER, uradite kompletan servis putničkog ili teretnog vozila🚗🚚 ❗Auto servis Radić❗ ☎️064/1033664 065/9840312 www.zrklik.com/.../auto-servis-radic-ciscenje.../

ZR Klik

objavljeno pre 14 sati 27 minuta

ZR Klik

objavljeno pre 19 sati 45 minuta

➡️КК Петровград vrši upis novih članova

ZR Klik

objavljeno pre 20 sati 39 minuta

ZR Klik

objavljeno pre 21 sati 35 minuta