zimski_800_532Sport-Zimski turnir u malom fudbalu, peti po redu počinje 25. decembra u Kristalnoj dvorani. Očekuje se rekordni broj igrača i dosta ekipa koje će se boriti za nagradu koja ove godine iznosi 200.000 za prvo mesto, 100.000 za drugo  i 50.000 dinara za treće mesto. Za mlađe kategorije obezbeđeni su pehari i priznanja za ekipe i najbolje pojedince.

 

plakat-zimski-turnir_409_600

 

 

Tim povodom danas je održana konerencija na kojoj su govorili ispred organzacionog odbora Zimskog turniraIvan Mikalački, pomoćnik gradonačelnika, Duško Radišić  i Velibor Mladenović.

Žreb za predstojeći turnir održaće se 23. decembra, u 18 časova.

 

 

mikalacki_800x532– Ovo je peti jubilarni Zimski turnir u malom Fudbalu. Kao i predhodnih Grad Zrenjanin je generalni pokrovitelj. Po sadašnjim prijavama, očekujemo najmasovniji turnir u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. Odlučili smo da izađemo u susret ostalim sportovima i da skratimo turnir  kako ne bi remetili trenažne procese, stim u vezi odlučili smo da ove godine nema takmičenja u veteranskoj konkurenciji. Važno je napomenuti da smo zadržali pravilo, kako bi ekipe imale što je moguće više uslova za  ravnopraniju borbu na terenu , da je po jednoj ekipi moguće prijaviti najviše dva fucal igrača.-rekao je Ivan Mikalački ispred organzacionog odbora Zimskog turnira.