CSC_0355_800_533

Kapiten SAS-a Jovan Blažić

Sport- Fudbaleri SAS – a će od naredne sezone ponovo igrati Prvu futsal ligu. Oni će od ove sezone snage udružiti sa Kopernikusom iz Niša  i zajedno nastupati. Ovom  fuzijom SAS preskače drugu ligu za koju je izborio plasman i vraća se tamo gde je godinama uspešno nastupao.

Tim povodom popričali smo sa kapitenom SAS -a Jovanom Blažićem koji je istakao da je ekipa počela pripreme  i da su se okupili igrači koji su bili nosioci igre prethodnih godina, kao i novi igrači na koje se ozbiljno računa ove sezone. U pitanju su mlađi perspektivni igrači koji su pokazali svoj kvalitet na raznim turnirima ovoga leta i na kojima treba raditi kako bi dobili nove reprenzentativce poput Tomina, Rajčevića, Janjića itd.

Naš prvi i jedini cilj ove sezone je opstanak u ligi i uigravanje tima. Dovođenjem novih igrača  podmlađujemo ekipu,  koja će sa par iskusnih igrača ( Vukoje, Kalaba, Mandić) u narednom periodu biti,  nadamo se,  stabilan prvoligaš. Uz podršku grada, očekujemo da klub postavimo tamo gde je nekada bio i nadam se da ćemo opravdati očekivanja i u skorijoj budućnosti osvojiti naslov prvaka Srbije.