CSC_0353_800x532Zrenjanin- Sutra, 23. avgusta sa početkom u 17 časova u Zrenjaninu počinju 31. „Dani piva“, koji  će se održati na petnaest lokacija. Ove godine manifestacija će trajati šest dana te se s obzirom na kvalitet i atraktivnost programa očekuje oko  pola miliona posetilaca. Olimpijski šampion u rvanju, Davor Štefanek prisustvovaće otvaranju ovogodišnje manifestacije.

 

CSC_0352_800x533– Veliko zadovoljstvo je što ćemo imati priliku da održimo rođendanski koncert na kojem ćemo napraviti presek pesama iz naše dugogodišnje karijere. Drago mi je što učestvujem na ovakvom događaju, jer su “Dani piva” u Zrenjaninu jedina manifestacija ovog tipa koja ima ovoliko raznovrstan program. Znam da je jako teško u program uvrstiti i klasičnu muziku, ali vi ste to uspeli i veoma mi je  drago što sam deo ove priče – rekao  je Neša “Galija”.

Bezbednost posetilaca tokom manifestacije mora biti na najvišem mogućem nivou, zato molimo građane i goste ovogodišnje manifestacije za strpljenje – rekao  je gradonačelnik Čedomir Janjić.

Na Trgu slobode sa početkom u 17 časova održaće se IX memorijalni Zlatni kotlić Đula Farkaš- Farki majstori zlatnog kotlića i trofeja. Ove godine kuvaće se 1000 litara riblje čorbe za sve posetioce koja će se deliti besplatno- istakao je Aleksandar Farkaš.