DSC_0645_800_532Sport- Košarkaši Proletera večeras su u Kristalnoj dvorani ugostili ekipu  beogradske Crvene Zvezde u okviru priprema za predstojeću sezonu. Iako je Crvena Zvezda došla sa podmlađenim sastavom, utakmica je bila zanimljiva i dosta čvrsta sa puno duela na obe strane. Košarkaši Proletera bili su prilično ubedljivi i pobedili rezultatom 77:58.

 

CSC_0666_800_533– Podigli smo nivo igre, ušli smo u treću nedelju treninga, ekipa C. Zvezde je dosta mlađa, ali sam veoma zadovoljan pristupom mojih igrača. Bila nam je čast da Zvezda odigra sa nama utakmicu  obzirom na njihov gust raspored.

U petak gostujemo u  Banovcima, ekipi koja se ove godine plasirala u Prvu ligu. Svake srede i subote odigraćemo utakmicu, podići ćemo još više nivo igre i nadam se dobrom početku sezone – rekao je  Slobodan Srezoski trener Proletera.

DSC_0657_800_532-Utakmica je bila dosta teška jer smo malo zakasnili sa pripremnim delom, ovo nam je druga pobeda u ovom pripremnom periodu. Igrali smo odbranu na visokom nivou, bilo je malo padova, ali smo na kraju zasluženo pobedili. Imamo dobru hemiju u ekipi i nadam se uspešnoj sezoni – istakao je igrač Proletera Nikola Šućov.