Tošić_800x546Sport- Reprezentacija Srbije u ponedeljak 5. septembra  od 20:45 časova igra prvi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji, protiv Republike Irske. Svoje utiske o samom meču kao i atmosferi u reprezentaciji izneo je Zoran Tošić.

 

-Svaki početak je važan, a naše iskustvo iz prethodnih nekoliko kvalifikacija govori nam da pred sobom imamo veoma bitan duel. Ranije se dešavalo da uđemo u ciklus sa minusom i onda jurimo rezultate tokom kvalifikacija, sada želimo tri boda kako bi s osmehom dočekali naredne mečeve – ističe Zoran Tošić koji se oporavio od povrede i biće spreman za utakmicu.

Početak je najbitniji, bilo bi dobro da ostvarimo pobedu, ako se to ne desi, put će nam biti daleko teži. Što se tiče Iraca, znamo kako igraju nema tu velikih iznenađenja, uvek smo bili uspešni protiv ostrvskih reprezentacija.

-Očekujem lepu atmosferu, znamo da narod voli reprezentaciju i uvek priželjkuje pobedu. Na nama je da pružimo maksimum ,a ljudi će to da prepoznaju. Ostali smo pozitivni, posle svega nemamo mnogo izbora. Ponavljam, pobeda bi nam mnogo donela, ne samo tri važna boda, nego i još veće samopouzdanje pred nastavak kvalifikacija – rekao je  Zoran Tošić.

Foto: FS Srbije