kamera-vodovod_800_576Zrenjanin- Na gradilištu postrojenja za prečišćavanje pitke vode za grad Zrenjanin postavljena je kamera i od danas ona je u funkciji,  tako da svi građani mogu uživo, putem interneta, da prate tok radova. Video strim preko kojeg se emituje snimak uživo nalazi se na zvaničnoj stranici Grada Zrenjanina.

 

kamera-vodovod2_800_436

Postavljanje kamere na gradilištu i uživo prenos radova je rezultat dogovora izmedju konzorcijuma firmi koji su u postupku javne nabavke dobili uslugu prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i Grada Zrenjanina.

I do sada smo bili otvoreni prema javnosti u vezi svih informacija vezanih za izgradnju postrojenja za prečišćavanje pitke vode, tako će biti i ubuduće, poručuju iz „Vodovoda“, a uživo prenos je prilika da svi gradjani prate tok radova na gradilištu, a naročito oni koji i dalje imaju rezerve i skeptični su kako po pitanju izgradnje postrojenja, tako i po pitanju završetka celokupnog projekta, kojim će biti rešen višedecenijski problem stanovnika našeg grada, sa vodom za piće.