clanske-karte_800_531Zrenjanin- Tokom meseca novembra predškolci zrenjaninskih vrtića posećivaće Dečje odeljenje Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“  i dobiti na poklon članske kartice. U saradnji sa Predškolskom ustanovom Zrenjanin na ovaj način preko 650 mališana imaće priliku da sa svojom porodicom koristi usluge biblioteke i uživa u lepoti čitanja i druženja uz knjigu.
clanske-karte-2_800_531Predškolci će upoznati bibliotekare, fond Dečjeg odeljenja, samostalno izabrati knjige koje će čitati, kao i vizuelni izgled svoje članske kartice.
Podsećamo, članska kartica biblioteke važi za sve članove porodice i za sva odeljenja biblioteke u trajanju od godinu dana.
Biblioteka, uz besplatan kolektivni upis predškolaca, početkom svake školske godine organizuje i besplatni kolektivni upis učenika prvih razreda zrenjaninskih osnovnih škola.
clanske-karte-4_800_531Uz ovakav način podstacanja ranih čitalačkih navika, u toku su i radionice „Princeza u papirnoj kesi“ namenjene osnovcima koji sa učiteljima organizovano posećuju biblioteku.
clanske-karte-3_800_531