zeljka-milosevic_800_560U utorak, 8. novembra  održan je   sastanak članica Foruma žena SPS iz Zrenjanina , koji je vodila predsednica FOŽ SPS-a  Željka Milošević. Sastanku su prisustvovale članice  kako iz grada tako i naseljenih mesta. Na istom  su dogovorene predstojeće aktivnosti ,  a  doneto je niz konstruktivnih  predloga i rešenja.  Takođe,  od izuzetnog značaja je što je na  sastanku  FOŽ uspostavljena i saradnja sa sekcijom žena Saveza samostalnih sindikata grada Zrenjanina i opštine, a ispred kog je na sastanku  prisustvovala Jadranka Svirčev, koja je i predsednica ove sekcije i članica veća sekcije žena pokrajine Vojvodine.

Dogovoreno je  da FOŽ iz Zrenjanina podrži akciju pod nazivom „Kaži ženo šta te muči“ koju organizuje sekcija žena  Saveza samostalnih sindikata. Cilj ove akcije, a kojoj su se pridružile i članice FOŽ  je da se podigne svest kod žena kada su u pitanju problemi sa kojima se suočavaju na radnom mestu, kao penzionerke, žene različitih životnih doba i položaja, nezaposlene i dr. Kroz ovakvu zajedničku  saradnju treba  da se skrene pažnja javnosti   na  bitne poruke koje bi morale da nas zanimaju, a to je borba žena za bolji položaj u društvu, a samim tim i  kvalitetnijem  životu.

FOŽ SPS iz Zrenjanina sprovodiće niz aktivnosti o čemu će građani putem medija biti redovno informisani. Vrata FOŽ SPS iz Zrenjanina za sve pripadnice lepšeg pola  su otvorena koje žele da nam se pridruže u aktivnostima, predlozima, dobronamernim kritikama ili dr.