plakat-vojna-akademija-3_407_600Zrenjanin- Film: „Vojna akademija 3 – Novi početak“ biće emitovan u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u ponedeljak, 14, utorak, 15. i u sredu, 16. novembra u terminima od 17, 19 časova, i 21 sat. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana od 16.30. Cena ulaznice je 250 dinara.

Prepoznatljiv serijal i prethodna filmska ostavrenja sa velikom glumačkom ekipom, lakog tona i pozitivnog duha učinila je da televizijske i filmske priče aktera Vojne akademije uđu u grupu najgledanijih.

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona gledalaca nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovih ambicioznih mladih ljudi, koje veže prijateljstvo za ceo život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, koji spoznaju da Vojna akademija nije samo vojna škola već i škola života….

vojna-akademija-3_800_430Igraju: Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Ivan Mihailović, Dragana Dabović, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ljubomir Bandović i dr.
Režija: Nebojša Nele Garić
Scenarista: Boban Jevtić/Koscenarista: Milan Konjović
Scenario je urađen po motivima priče Gordana Mihića.