spanovicka-naslovna-2Zrenjanin- U organizaciji Zrenjaninske Osnovne i srednje škole „9. maj“ za decu sa posebnim potrebama u Kristalnoj dvorani, danas su održane VI inkluzivne igre bez granica pod sloganom „Kad granice ne postoje igramo se mnogo bolje“. Manifestaciju je podržala kompanija Gomex.

Igre je podržala i otvorila naša proslavljena atletičarka Ivana Španović koja je tom prilikom rekla:„Ja sam stvarno presrećna što sam danas ovde. Manifestacija prelepo izgleda. Jedno veliko bravo za grad Zrenjanin i za sve koji su učestvovali u organizaciji. Ovo su šeste igre po redu, a obećavam da ću biti i na sledećim i pružiti podršku“.

vezba  klinci-igra

simo-Igra ne zna za granice, strahove i nemoći. Igra je jezik koji svi dobro poznajemo, a taj jezik ne poznaje razlike, već zna samo za čisto dečije srce. Verujem da svi u publici i svi na terenu imate veliko srce i želim da se igramo još dugo. Hvala vam što ste danas ovde i što ste dali doprinos našoj manifestaciji- rekla je direkzorka škole „9, maj“ Snežana Oluški Vlačić.

 

 

ceda-Naša osnovna i srednja škola “ 9. maj“ sjajno radi i napredak se vidi, ne iz godine u godinu, već iz mesec u mesec. Ovo je još jedna sjajna manifestacija koju „9. maj“ već godinama organizuje. Mi smo je uvrstili ove godine među manifestacije od gradskog značaja. Mislim da nema lepše slike iz Zrenjanina od ove, koju danas šaljemo sa našom decom – rekao je gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić.

 

zajednicka  igra-2

spanovicka-naslovna  skakanje