img_20161207_155155_516_600

Radosav Jocić -odbornik u Skupštini grada Zrenjanina i dugogodišnji član SPS.

Politika-Tokom proteklog vikenda održani su izbori za članove saveta i nadzora na teritoriji 28 mesnih zajednica grada Zrenjanina.

Radosav Jocić, dugogodišnji član Socijalističke partije Srbije je tim povodom  izjavio: „Naši kandidati  koji su izašli na ovim izborima su svojim imenom i prezimenom, radom, zalaganjem i aktivnostima, prepoznatljivi u svojim sredinama i iz tog razloga su ih  podržali njihovi sugrađani, prijatelji i komšije na glasanju. Izabrani članovi saveta i nadzora mesnih zajednica su dosadašnjim aktivnostima doprineli uređenju i razvoju svojih mesnih zajednica. Slobodno možemo reći da smo ostvarili dobar rezultat, ali da uvek može bolje.Građani će i sami osetiti nakon ovih izbora boljitak u svojim mesnim zajednicama i po pitanju infrastrukture, uređenja, rešavanja komunalnih problema i dr. “

Gradski odbor SPS iz Zrenjanina se zahvaljuje sugrađanima koji su ih podržali na izborima, a izabarani kandidati iz redova Socijalista će se potruditi da ukazano poverenje opravdaju.