Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za film „BISER BOJANE“ koji će se emitovati  u subotu, 18. februara, u velikoj sali Kulturnog centra.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

 

FILM: „BISER BOJANE“

Od četvrtaka, 16. do nedelje, 19. februara u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina prikazuje se najnovije filmsko ostvarenje „Biser Bojane“. U četvrtak, petak i subotu film se emituje u terminima od 18 i 20 časova a u nedelju, 19. februara u terminu od 18 časova.

Režija: Milan Karadžić. Igraju:  Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Milošević, Mira Banjac i dr. Cena ulaznice: 250 dinara.

Đorđe Popović (Slaven Došlo) , mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu (Vanju Nenadić) , mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu. Nikola Popović (Mima Karadžić) , nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje „vruć“ doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante, spreman je na sve ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Đorđe, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav. Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati  starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.