Zrenjanin- Bioskopski repertoar Kulturnog centra za nedelju, 5. mart.

NEDELJA, 5. MART 2017.

VELIKA SALA

FILM: „RIČARD RODA“ – projekcija od 16 časova

U velikoj sali Kulturnog centra  u nedelju, 5. marta od 16 časova biće prikazan jedan od najnovijih  dečijih filmskih hitova –  animirani film: „Ričard Roda“. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Traje 84′. Režija: Toby Genkel, Reza Memari.

Vrabac Ričard je siroče kog su od rođenja odgajale rode i on veruje da je jedan od njih. Kada dođe vreme putovanja/velike selidbe na jug, njegova porodica roda mora da mu otkrije pravi identitet i da ga ostavi jer ne bi preživeo putovanje. Mali Ričard je odlučan u tome da dokaže da je on roda, kreće na put a usput mu se pridružuju ekscentrična sova sa izmišljenim prijateljem i narcisoidni papagaj – disko pevač.

Cena ulaznice: 250 dinara.

FILM: „NA MLEČNOM PUTU“ – projekcija od 18 časova

Najnovije  filmsko ostvarenje Emira Kusturice „Na mlečnom putu“ biće emitovano u nedelju, 5. marta od 18 časova u velikoj sali Kulturnog centra. Pored režije Kusturica je i nosilac glavne muške uloge a filmska partnerka mu je glumica – Monika Beluči. U filmu igraju i Sloboda Mićalović i Predrag Miki Manojlović.

Film prati priču o životu jednog čoveka u tri različita životna perioda. „Na mlečnom putu“ je ljubavna priča u čijoj je pozadini balkanski rat devedesetih.

Film je sniman na par lokacija – na Mokroj Gori, na srednjovekovnom gradu Klobuku u blizini Trebinja i u Andrićgradu.

Cena ulaznice je 250 dinara.

FILM: „LOGAN“ –  projekcija od 20 časova

Film „Logan“ (137′) emituje se u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina od 20 časova.

Hju Džekman (Hugh Jackman) igra, kako se navodi, po poslednji put, superheroja iz franšize X-Men. Film je prepun akcije, hrabrosti i  emocija.

Cena ulaznice je 250 dinara.