Sport- U okviru 18. kola Srpsle lige Vojvodina fudbaleri Radničkog na svom stadionu  doživeli  su minimalan poraz od istoimene ekipe iz Nove Pazove rezultatom 1:0.

Domaći fudbaleri su odlično otvorili utakmicu i već u 3. minutu na asistenciju Jeftića, Savanović je bio sam ispred golmana Kantara i imao stopostotnu šansu, ali je nije iskoristio već je pogodio stativu i rezultat je ostao nepromenjen.

 

 

Preuzeli su gosti iz Pazove malu inicijativu i u 18. minutu Aničić iz slobodnog udarca pogađa u pravcu gola, ali Stefanović odlično interveniše i nogom izbija loptu. Nedugo zatim špic gostiju Đžiknić na centaršut odlično skače i glavom pogađa tik pored gola. Tatić u 28. minutu šutira, Savanović je nogom preusmerava, ali golman Kantar opet odlično reaguje i sprečava pogodak.

 

Jedini gol na meču  u 44. minutu  prvog poluvremena postiže Đžiknić, tako što se odlično snašao i sa tri metra loptu uputio u rašlje golmana Stefanovića za vođstvo od 1:0.

U drugom poluvremenu nije bilo posebnih šansi za obe ekipe, sem u samoj nadoknadi meča kada je Cvijetinović igrač Pazove šutirao, ali  pogodio golmana Stefanovića. Nedugo zatim sudija Gligor je odsvirao kraj i konačnih 1:0 za goste iz Nove Pazove.

FK Radnički Zrenjanin: Stefanović, Jeftić (Sarajlin), Ćulibrk, Tatić, Čigoja, Samarđžić, Krstinić(Grbić), Bogić, Stepančev, Kočiš, Savanović. Trener: Dragan Jović.

FK Radnički Nova Pazova: Kantar, Pantić, Lazić, Zdravković, Krstović (Stanković), Đžiknić, Dujić, Todorović (Cvjetinović), Hajdin, Cvetković, Aničić. Trener: Marinko Mirotić.