Sport- U sportskom centru Bambi u subotu 19.03. održan je Regionalni turnir Mini Maxi lige u kojem su fudbaleri Akademije Bambi rođeni  2007. godine osvojili prvo mesto i plasirali se na završnicu, odnosno državno prvenstvo. Pored njih treba istaći da su se fudbaleri 2005. godište koje predvodi trener Jovan Blažić, direktno plasirali na završno prvenstvo Srbije.

Mladi fudbaleri Akademije Bambi koje trenira Davor Bašić su ubedljivim pobedama u  trijanglu savladali  Vršac Junajted 8:1, a potom i Kinder iz Novog Sada rezultatom  7:2. Za drugo mesto izborila se ekipa Vršca pobedivši Kinder 3:1 koji je ujedno zauzeo treće mesto.

 

 

-Sva godišta od  2005 do 2009.  su se ove godine plasirala na Regionalni turnir Mini Maxi lige, s tim što su za sada 2007. i 2005. obezbedila završnicu na državnom. Sledeće nedelje 2006. godište igra u Kikindi Regionalno prvenstvo, a 2009. u Zrenjaninu u balonu Sporto. Želim da istaknem da smo mi domaćini državnog prvenstva  u „SC Bambi“  koje će se održati 1. i 2. aprila. Prošle godine su naših pet ekipa izborile preko regionalne završnice, državno prvenstvo  i nadam se da ćemo ponoviti taj uspeh- rekao je direktor Akademije Bambi, Darko Tošić.