RADNIČKI ZAPOČEO PRIPREME- Na prozivci 28 igrača

Sport– FK Radnički Zrenjanin počeo je pripreme za predstojeće prvenstvo, na prozivci su se pojavila 28 igrača, među kojima i troje novajlija, Bogdanović, Turkulj i Baroševčić.

Podsetimo, crveno -crni   su polusezonu završili na šestom mestu sa osvojenim 31. bodom, 9 pobeda, 6 poraza i 4 nerešenih utakmica. Pored igrača prozivci su prisustvovali sportski direktor Darko Tošić, Predrag Kandić šef stručnog štaba, Robert Kiš (koji je postao pomoćni trener, nakon što je njegov prethodnik Grbušić postao trener Omladinca iz Botoša),trener golmana Goran Gavrilović i sekretar kluba Velibor Mladenović.

Novajlije: Baroševčić, Bogdanović i Turkulj

Na prozivci su prisustvovali: Golmani: Radović, Bačko, Matkivić, Đolai. Igrači: Bačvanski, Ćušić, Bajat, Turkulj, Stevanović, Mihajlović, Milinković, Kovačević, Matić, Vuković, Pavlov, Jovanov, Bjelica, Bogdanović, Janjatović, Sarić, Čigoja, Vukoje, Zemunski, Krstinić, Gajilović, Krstin, Baroševčić, Kvrgić i Babić.

Stručni štab: pomoćni trener Kiš, Kandić i Gavrilović.

Pred prvu prozivku u svlačionici prisutnim igračima obratio se šef stručnog štaba Predrag Kandić i sportski direktor Darko Tošić.

“ Poželeo bih dobro zdravlje i puno uspeha svim igračima. Od sutra počinjemo da treniramo dvaput dnevno, u sportskom centru Bambi i na stadionu, pripreme će trajati 6 nedelja i  od vas očekujem da pre svega svi dobro odradite pripremni period i budete u konkurenciji za tim- istakao je Predrag Kandić.

“ U ovoj godini koja je specifična, mi smo uspeli da ostvarimo odličan rezultat ponajviše zahvaljujući vama igračima i predanom radu našeg stručnog štaba. Ponosni smo na podatak da je blizu 20 igrača iz omladinskog pogona nastupalo u seniorskom timu u dosadašnjem delu sezone. Ambicije ostaju iste, a to je da iz utakmice u utakmicu igramo bolje, duga je  sezona, ali mislim da ćemo je uspešno privesti kraju i potvrditi dobar rezultat. Što se tiče budućeg iskoraka kluba, stoji obećenje da će se do kraja godine rekonstruisati stadion na „Karađorđevom parku“  da možemo tamo da se preselimo i uz podršku grada postavimo fudbal u Zrenjaninu tamo gde i pripada- rekao je Darko Tošić.

Raspored pripremnih utakmica:

31.01. Šajkaš, 6.02. Kozara, 10.02 Smederevo, 13.02. Kikinda, 17.02. Kozarci, 20.02. Radnički NB.

27.2. Generalna proba: OFK Beograd – FK Radnički.

 

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap