Sport- Predsednik  Fudbalskog saveza Vojvodine Dragan Simović danas je uručio 140  lopti predstavnicima klubova na teritoriji Grada Zrenjanina. U prostorijama Sportskog centra „Partizan “ u Zrenjaninu prisustvovali su poptredsednik FSV Goran Drača, generalni sekretar FSV Miodrag Cvijić, predsednik FSG Zrenjanin Goran Starčević, sekretar FSP Zrenjanin Dragan Vavan kao i predstavnici klubova.

FSG zrenjanin dobio je 45 lopti, klubovi sa teritorije Žitišta 23, a 22 lopte uručene su klubovima sa teritorije Kikinda.

Kampanja pomoći fudbalskim klubovima pokrenuta je sa ciljem da se fudbal još više afirmiše i popularizuje.

 

Rukovodstvo FSV se trudi da u ova teška vremena pomogne klubovima, odlučili smo da nađemo način kako da i sami od prihodovanog novca pomognemo klubovima sa teritorije Vojvodine i to smo i učinili ovim gestom- istakao je Dragan Simović.

 

Početak jedne vrlo dobre saradnje, ovaj gest FSV  je za svaku pohvalu i nadam se da će se ovakve akcije i u budućnosti odvijati- rekao je sekretar dragan Vavan.

Lopte su u ime svojih saveza primili Ivan Šibul ispred  OFS Kikinda – Novi Bečej, sekretar OFS Žitište – Nova Crnja Miodrag Radaković i Goran Starčević ispred FSG Zrenjanin.