Sport- U okviru prvog kola kupa FSP Zrenjanin FK Radnički je pred oko 150 gledalaca u gostima pobedio Vojvodinu iz Perleza rezultatom 2:1.

Strelci za Radnički bili su Sarajlijin na asistenciju Vlaučina u 26. minutu, potom su domaćini  izjednačili, tako što je Knežević odličnim  izvođenjem kornera pogodio Ninića, a ovaj loptu uputio iza leđa golmana Radovića.

Na samom početku drugog poluvremena igrač Vojvodine  Erceg u 49 minutu imao je stopostotnu šansu, ali nije uspeo da je iskoristi. U 58. minutu gosti su zapretili tako što je  na centaršut Šemića, Kovačević šutirao tik pored gola. Nije prošlo ni minut, u brzoj kontri Juhas pogađa prečku za Perlez, zatim i Erceg ostaje sam ispred golmana ali ne uspeva da pogodi okvir gola.

U 85. minutu u šesnajstercu biva fauliran Kovačević i sudija svira penal, a konačan rezultat odličnim izvođenjem  postavlja Živanov, 2:1 za Radnički.

 

FK Radnički Zrenjanin : Radović, Šemić, Grbić, Barišić, Vlaučin, Sarajlin, Govedar, Vidić, Jevremov, Živanov, Kovačević. U igru su još ulazili Dačaj, Zakić i Obradović.

FK Vojvodina 1928 : Sapak, Kalajdžija, Rudić, Ješić, Stanojević, Džajski, Srdanov, Bajkin, Ninić, Malbaški, Erceg. U igru su još ulazili Knežević i Juhas.