Na ovogodišnjem 39. Međunarodnom sajmu turizma, koji je ove godine okupio rekordan broj učesnika i izlagača, predstavljene su najznačajnije turističke organizacije, agencije, hoteli, planinski centri, banje, jezera, gradovi, regije i zemlje sa svih kontinenata, među kojima je i renomirana turistička agencija Relax International.

 

Pored ponude sa najboljim odnosom cena i kvaliteta, mnogih pogodnosti, turistička agencija Relax International nudi jedinstven odmor na Grčkom ili Jadranskom primorju, berbu mandarina, maslina,  druženje uz pesmu i najbolja vina.

  

-Turistička agencija Relax International je specijalizovana agencija za Jadran, osim toga nudimo i aranžmane u severnoj Grčkoj, Krfu, Halkidikikiju, kao i u Olimspkoj regiji. Ono što mi jedini nudimo je autobuski prevoz za Hvar. Imamo polaske  svakoga petka po veoma povoljnim cenama i garantujemo da je bezbedno i prelepo, a to dokazuje veliki broj prezadovoljnih turista koji su koristili naše usluge – rekao je  direktor beogradskog predstavništva agencije Relax, Mihajlo Jovanović.

 

 

Hvar kao jedno od  najlepših ostrva na Jadranu i ove godine je najpovoljnije u ponudi turističke agencije Relax International, a ono što je posebno zanimljivo je to što su polasci organizovani i iz Zrenjanina.

Hvar je najsunčanije ostrvo hrvatskog primorja što ga, uz blagu mediteransku klimu i lepotu prirode, svrstava u red najboljih za odmor. 2.726 je godišnji prosek sunčanih sati na Hvaru.

Hvar je na glasu kao ostrvo dobre zabave jer se u letnjoj sezoni organizuju fantastične žurke na kopnu, ali i na jahtama usidrenim u blizini ostrva. Zbog toga važi za ostrvo sa najboljim noćnim provodom na Jadranu. Žurke traju doslovno cele noći, a gosti mogu da posete i veliki broj kulturnih dešavanja.

  

– Za ovu sezonu pored Istre, Dalmacije, ostrva Hvar, Brač, Korčula, Pelješac, pripremili smo i tematske programe, kao na primer  branje mandarina u dolini Neretve, kao i branje maslina. Naši gosti mogu naučiti i kuvati dalmatinske brodete, kao i  doživeti tradicionalni način života, a naravno sve to uz mnogo druženja i muzike. Imamo i branje lekovitih biljaka na ostrvu Hvar uz predavanje na kojima se gosti upoznaju sa maslinarstvom, uljima i tradicijom -istakao je  suvlasnik turističke agencije Relax International, Jože Režonja.

 

 

 

Zlatna dolina i Hrvatska Kalifornija su česti nazivi za dolinu Neretve zbog njene izuzetno bogate zemlje i zlatnožutih plodova mandarina na nepreglednim plantažama.

  

 

  

Turistička agencija Relax International pored posebnih pogodnosti za decu, nudi  i plaćanje na rate čekovima građana ili putem administrativne zabrane. Maksimalan broj rata je 12 mesečnih rata.

Poslovnice turističke agencije Relax International:

RELAX Beograd centar  011/3285 744

RELAX Subagentska prodaja Knez Mihajlova 10/I 011/3285 754

RELAX Novi Beograd Bul. M. Pupina 10A lok.19  011/3018 606