Politika- Snažne poruke podrške, gromoglasni aplauzi i prepuna sala obeležili su večerašnju tribinu podrške Aleksandru Vučiću za predsednika Srbije održanoj u Kulturnom centru, na kojoj su govorili predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Zrenjaninu Željko Malušić, predsednik Pokrajinskog odbora SDPS za Vojvodinu Nenad Ivanišević, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov, predsednik Pokrajinskog odbora SPS Dušan Bajatović i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

 

Jučerašnjem  skupu prisustvovali i predstavnici koalicionih stranaka Socijalističke partije Srbije, PUPS-a, SDPS-a, SPO-a, Jedinstvene Srbije, Pokreta Socijalista i Pokreta snaga Srbije.

Tom prilikom predsednik GO SPS Zrenjanin Željko Malušić je istakao da je pred nama odlučujuća bitka u kojoj moramo pobediti, jer nas ona vodi putem stabilizacije i daljeg napretka i dodao da je potpuno uveren da će Zrenjanin pokazati jedinstvo i glasati za Aleksandra Vučića.

Ispraćen ogromnim aplauzom gradonačelnik Čedomir Janjić je rekao da je zahvaljujući adekvatnoj politici Aleksandra Vučića Zrenjanin otvorio vrata mnogobrojnim domaćim i stranim investitorima i samim tim omogućio nova radna mesta.

“ Nema tih državnih poslova koji se mogu obaviti jednom za svagda, država od
nas očekuje i traži da smo budni i spremni da gradimo i radimo.Da otvaramo
nova radna mesta, da uredimo škole i bolnice.Na Zapadnom Balkanu Srbiji
pripada liderska pozicija. To nas obavezuje da biramo istinskog lidera,onog
koji je pokazao da brine o razvoju i rastu, o BDP-u, ali i generacijama koje dolaze.Onog kojeg poštuju na Istoku i na Zapadu. Kome veruju i u Moskvi i
u Briselu. Na koga računa i Berlin i Vašington.Mi takvog imamo!
Mi takvog znamo! On je Aleksandar Vučić!” – naglasio je Janjić

 

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov je naglasio da građani žele mirnu, stabilnu i snažnu Srbiju, koju jedino može da im obezbedi Aleksandar Vučić.

“ Pozvao bih sve članove kako Srpske napredne stranke, tako i koalicione partnere da glasaju za Aleksandra Vučića, jer ne smemo ništa da prepustimo slučaju. Ogroman novac i interes bivših tajkuna su u igri i mi moramo da im se suprotstavimo, tako što ćemo na izborima u velikom broju glasati za Aleksandra Vučića. Srbija želi da nastavi putem bolje budućnosti, prosperiteta, jačanja na ekonomskom i političkom planu, a sve to će postići jedino ukoliko na njenom čelu bude Aleksandar Vučić.” – podvukao je Jovanov.

Potpredsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović naglasio je da je nesumnjivo da će svi koalicioni partneri podržati kandidata Srpske napredne stranke što najviše govori o jedinstvu, ali i odlučnosti građana Srbije da žele nastavak započetih reformi i unapređenja naše zemlje.

“ Ozbiljne strukture žele da se vrate na političku scenu Srbije, upravo iz tog razloga je jako bitno da damo punu podršku Aleksandru Vučiću i ne dozvolimo da destabilizuju sve što je on do sada uradio. Nema mesta za one koji su ozakonili pljačkašu privatizaciju, koji su za samo godinu dana otpustili 450 hiljada ljudi i doneli potpuno pogrešan Zakon o radu. Građani prepoznaju rad, investicije i reforme koje donose rezultate, zato će 02.aprila glasati za najboljeg, za čoveka koji nam je obezbedio ekonomski rast, političku i pravnu stabilnost. Glasaće za Aleksandra Vučića.” – naveo je Bajatović.

Lider Socijalista Srbije Ivica Dačić je rekao da će jedino uz Aleksandra Vučića naša zemlja biti cenjena i poštovana u svetu.

“ Nemamo potrebu da se izjašnjavamo o bajkama i različitim pričama koje se mogu čuti od drugih predsedničkih kandidata, mi imamo jasnu politiku zasnovanu na rezultatima, koje nije bilo moguće ostvariti bez politike Vučića. Zato 02.aprila svi glasamo za njega, jer samo on i isključivo on može da nastavi put koji smo započeli i još više osnaži Srbiju.

Srbija ima nesebičnog borca za bolji život svih nas. Građanima Srbije potrebni su stabilnost, poštovanje zakona i Ustava, investicije, nastavak obnova bolnica i ugled u svetu. Želimo da gradimo puteve, pruge, mostove i da živimo mirno i dostojanstveno.
Upravo takva Srbija, jača, brža i bolja je moguća samo uz Aleksandra Vučića!