Zrenjanin- Na današnjoj konferenciji za medije australijske FED reprezentacije u Hali Medison govorile su selektorka Australije Alisija Molik, Darija Gavrilova (28), Ešli Barti (85), Desti Ajava (192), Кejsi Delakava (91).

 

 

 

 

-Najvažnija stvar kada igrate bilo koji meč, a pogotovo u FED kupu jeste priprema. Moje igračice su dobro upoznate sa svim devojkama koje će igrati za Srbiju, znaju koje su njihove prednosti i mane i kako treba protiv njih da se igra. Kada pravim tim za FED Kup uvek odaberem igračice koje najbolje treniraju, koje su u najboljoj formi i koje najbolje znaju šta treba da urade, tako da je nama sve jedno ko će se naći sa druge strane- rekla je  Alisija Molik selektorka Australije.

 

Pobedićemo Srbiju!To što smo izgubile predhodni meč u FED Kupu nas je malo poljuljalo, ali i dalo dodatnu motivaciju da pobedimo, jer moramo da se iskupimo. FED Kup ima veliki značaj, moja ekipa ima dovoljno iskustva da shvati koliki je značaj ovog takmičenja i zato mislim da imamo ono što je potrebno kako bi smo pobedili i kako bi se iskupili za prethodni poraz – istakla je Alisija Molik.

– Srbija igra kod kuće i znam da će publika svakako u potpunosti navijati za njih. Navikli smo na to, mi podržavamo jedni druge i mislim da ću ukoliko me selektorka bude postavila da igram, truditi da se fokusiram na svoj meč i tim,  da igram najbolje što mogu , a da mi publika ne smeta-rekla je Darija Gavrilova.