Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za film „MALI ŠEF“ koji će se emitovati  u petak, 21. aprila, u prostoru bivšeg bioskopa Cinema.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

 

OD PETKA, 21. DO NEDELjE, 23. APRILA

FILM – „MALI ŠEF“ – /TERMINI OD 16 I OD 18 ČASOVA/

U bioskopu Cinema KCZR od petka, 21 do nedelje, 23. aprila u terminima od 16 i 18 časova prikazuje se film: „Mali šef“/The Boss Baby. #Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavio „on“ novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. „Mali šef“ je filmska priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu – koja je ispričana iz ugla jednog maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Malog šefa u originalnoj verziji sinhronizuje Alek Boldvin dok u domaćem izdanju pored Srđana Timarova glasove pozajmljuju i Nikola Braun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša. Kako se navodi reč je o emitivnoj komediji o važnosti porodice. Cena ulaznice je 250 dinara.