Politika- Izborni rezultati su još jednom potvrdili da su građani Srbije trajno opredeljeni za mir, stabilnost, investicije, ali i nastavak započetih reformi koje će omogućiti oporavak naše zemlje. U prilog tome, govori sjajan rezultat ponovljenih izbora na biračkom mestu 11 u naseljenom mestu Klek, gde je Aleksandar Vučić pobedio sa 78,24 odsto glasova.

Iako je kampanja bila izuzetno teška, tokom prethodnog perioda pokazali smo jedinstvo, rad, marljivost, ali i da ona mora biti poštena i prilagođena isključivo potrebama građana. Upravo iz tog razloga su veličanstvena pobeda, istorijski rezultat i ogromna podrška bili neminovni.
Aleksandar Vučić je Srbiji obezbedio kontinuitet, sigurnost, protivnike pretvorio u partnere, dodatno motivisao i zainteresovao prijatelje da nam veruju i investiraju u našu zemlju, upravo zbog toga je dobio apsolutnu podršku na prethodnim izborima. Građani su izabrali predsednika koji ima jasnu viziju jake države, ugled i poštovanje u svetu, želju, volju, snagu i energiju da se bori za Srbiju.

Srbija se drži čvrsto i nastavlja dalje putem novih uspeha. Sada je pravo vreme da zajedničkim snagama, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, uzdignemo našu zemlju i postavimo u red najrazvijenih država, kako bi generacije koje dolaze imale najbolje uslove i bile čvrst temelj u stvaranju kvalitetnog društva.