Zrenjanin- Dokumentarni film Uroša Maksimovića  „Mora da ovo nije sve“ biće prikazan u maloj sali Kulturnog centra Zrenjanina u petak, 19. maja. Projekcija počinje u 20 časova. Ulaz je besplatan.

Debitantsko ostvarenje mladog reditelja Uroša Maksimovića bavi se humanitarnom aukcijom dresova koju je pokrenuo 23-o godišnji student Jovan Simić. On je odlučio da svoju kolekciju dresova koju je skupljao godinama proda i tako pomogne lečenje male Nađe Novaković koju nije poznavao, a kojoj je bilo potrebno 300.000 evra za lečenje teškog oblika leukemije, u Nemačkoj, presađivanjem koštane srži.

Film hronološki prati događaje, od samog Jovanovog javljanja Nađinim roditeljima i njegove ideje da skromno animira ljude iz svog okruženja, do toga da akcija, posle jednog novinarskog članka postaje glavna vest u Srbiji i prerasta u nešto mnogo veće što je iko mogao da zamisli, kao i Nađin povratak u Srbiju i njeno potpuno izlečenje.

Prvi kadrovi snimljeni su decembra 2014. godine u Frajburgu gde je Nađa bila na lečenju, dok je njen oporavak još bio neizvestan nakon druge transplantacije, usled neuspeha u prvom pokušaju, a poslednji kadar filma snimljen je juna 2015. godine kada su drugari iz Nađinog odeljenja i ekipa filma zajedno sa Jovanom Simićem napravili veliko iznenađenje Nađi i njenim roditeljima pri povratku sa lečenja iz Frajburga. Film se takođe bavi time na koje je sve prepreke nailazio Jovan organizujući dve aukcije dresova u Beogradu i Novom Sadu na kojima je prikupljeno 80.000 evra.

U filmu pored Jovana i Nađinih roditelja učestvuju i Zoran Kesić, ekipa serije Državni posao, Nenad Pagonis, novinar Darko Nikolić, direktor škole OŠ “Ivo Andrić” Milan Pašić i mnogi drugi.

Mi nažalost imamo mnogo Nađi, ali veoma malo Jovana, zato je priča o devojčici Nađi Novaković i plemenitom mladiću Jovanu Simiću morala da se zabeleži.