Zrenjanin- Kompanija Gomex proslavila je 22. rođendan uspešnog poslovanja  svečanim prijemom u Narodnom pozorištu „Toša Jovanović“ u Zrenjaninu.

Svečanom obeležavanju rođendana prisustvovao je veliki broj poslovnih partnera, prijatelja, privrednika iz Zrenjanina, Novog Sada, Beograda,  kao i predstavnici gradske uprave.

 

Poznati glumci Milan Kalinić i Srđan Ivanović odigrali su predstavu „Ko je ovde idiot“ koja je pobrala sve simpatije gostiju.

 

  

 

 

Direktor kompanije Gomex Goran Kovačević na svečanom prijemu u zrenjaninskom pozorištu uručio je specijalna priznanja za dobavljača godine i najbolju prodavnicu godine.

Priznanje za dobavljača godine pripalo je firmi „Unijapak“ iz Niša, a priznanje za najbolju prodavnicu pripalo je objektu u Bajši.

Nakon fenomenalne predstave  slavlje se nastavilo u bašti Hotela „Vojvodina“.

 

-Kompanija Gomex već 22. godine raste zahvaljujući svojim 1589 radnika. Gomex je kompanija koja ima stabilan rast, ulažemo mnogo u razvoj, ove godine smo uložili preko 5 miliona evra i to je ono što garantuje da ćemo i sledeće godine slaviti 23 godine- istakao je direktor kompanije Goran Kovačević.

 

Kompanija Gomex pokazala je još jednom da je društveno odgovorna kompanija. Na pozivnicama koje su poslali gostima, zamolili su ih da umesto poklona doniraju sredstva po sopstvenoj želji za zrenjaninsku Osnovnu i srednju školu „9. maj“.  Tom prilikom prikupljeno više od 120.000 dinara.