Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za film „MALI ŠEF“ koji će se emitovati  u petak, 19. maja, sa početkom u 16 časova u  bioskopu CINEMA KCZR.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

Karte se moraju iskoristiti u datom terminu.

 

FILM – „MALI ŠEF“ –

/Od petka, 19. do nedelje, 21. maja/

U bioskopu Cinema KCZR u petak, 19. subotu, 20. i nedelju, 21. maja u terminu od 16 časova prikazuje se film: „Mali šef“/The Boss Baby. Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavio „on“ novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. „Mali šef“ je filmska priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu – koja je ispričana iz ugla jednog maštovitog sedmogodišnjeg Tima.

Malog šefa u originalnoj verziji sinhronizuje Alek Boldvin dok u domaćem izdanju pored Srđana Timarova glasove pozajmljuju i Nikola Braun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša. Kako se navodi reč je o emitivnoj komediji o važnosti porodice.

Cena ulaznice je 250 dinara.

FILM – „OSMI PUTNIK: KOVENANT“