Sport- Danas je na stadionu kraj „Skorbare“ odigrano 27. kolo „Srpske lige Vojvodina“ i domaća ekipa FK Radničkog  je  protiv istoimene ekipe iz Šida ostvarila ubedljivu pobedu i tako odmakla iz zone ispadanja i trenutno zauzima 12. mesto sa 28 osvojenih bodova.

Od prvog minuta krenuli su igrači Radničkog  sa ofanzivnom igrom i na asistenciju Stepančeva u drugom minutu Kočiš šutira, ali iskusni golman gostiju Žakula brani. U 15. minutu Savanović šutira sa 20. metara levo iskosa i pogađa stativu, nedugo zatim isti igrač u 19. minutu upućuje šut, ali lopta završava tik iznad gola gostiju. Stepančev upućuje odličan centaršut u 27. minutu do Čigoje, a lopta opet pogađa stativu i rezultat ostaje nepromenjen. U 34. minutu Stepančev izvodi korner, lopta dolazi do kapitena Samarđžića i on šutira sa 2 metra direktno u golmana Žakulu i na poluvreme se otišlo bez golova.

U drugom poluvremenu trener Jović vrši izmenu i  u igru ulaze Krstinić i Sarajlin, umesto najmlađeg Kovačevića i Tatića. Već u 53. minutu sa 18 metara Savanović postiže pogodak za vođstvo svoje ekipe od 1:0. Isti igrač u 68. minutu, ovoga puta na asistenciju Grbića postiže gol za 2:0.

 

U 85. minutu  Sarajlin postiže gol za 3:0 na asistenciju Krstinića, a isti igrač postiže i konačnih 4:0, na kraju utakmice u 90. minutu.

FK Radnički : Stefanović, Grbić, Tatić (Krstinić), Čigoja, Samarđžić, Bogić, Šarenac (Jeftić), Kovačević (Sarajlin), Kočiš, Savanović, Stepančev. Trener: Dragan Jović.

 

FK Radnički Šid: Žakula, Mušikić (Bojanić), Draganović, Vuković, Puškaš, Nonković, Gluhović, Grumić (Miljković), Boričić, Považan, Rodić. Trener: Jovanović Nebojša.