Sport- FK Radnički Zrenjanin je  u 29. kolu „Srpske lige Vojvodina“ pred domaćom publikom odigrao nerešeno 1:1 sa ekipom Cementa iz Beočina i ovim remijem potvrdio ostanak u ligi.

Već u 6. minutu najmlađi igrač na terenu Kovačević asistira za Savanovića, koji na atraktivan način „makazama“ pogađa loptu, ali golman gostiju Romić odlično reaguje i šalje loptu iznad prečke. Savanović u 22. minutu na dodavanje Grbića sa 3 metara iskosa pogađa spoljni deo mreže i rezultat ostaje nepromenjen. Imali su igrači Radničkog još jednu šansu u 32. minutu, ali mladi  Kovačević na asistenciju  Jeftića šalje loptu tik iznad gola.

 

Gosti su svoju prvu šansu imali u 41. minutu, kada je Janković prošao po levoj strani i asistirao za Simića koji sa 7 metara promašuje okvir gola.

 

U drugom poluvremenu u 62. minutu, igrač gostiju Bjedov sa 20 metara postiže gol za vođstvo Cementa od 1:0. Najbolji strelac Radničkog Savanović  sa 6. metara uz odličnu asistenciju Stepančeva u 76. minutu postiže gol za konačnih 1:1, koji ekipi sa „Skrobare“ obezbeđuje ostanak  i mirnu završnicu u poslednjem 30. kolu protiv Vršca.

 

FK Radnički : Stefanović, Grbić, Jeftić (Barišić), Kovačević (Sarajlin), Čigoja, Samarđžić, Krstinić, Šarenac, Kočiš, Savanović (Vlaučin), Stepančev. Trener: Jović Dragan.

FK Cement: Romić, Stankov, Bjedov, Slijepčević, Bajić, Ilić, Todorović, Spasojević, Mitrović, Simić, Janković. Trener: Babić Mirko.

Rezultati 29. kola:

Bačka 1901 – Omladinac 0:1

Železničar – Bratstvo  1946 1:1

Radnički (SM) – Radnički (Š) 1:3

TSC – Sloga 1:0

C. Zvezda (NS) – Dunav 3:2

Radnički (NP) – Borac (S) 0:2

Tabela: