Sport- Fudbaleri Radničkog pred oko 200 gledalaca na svom terenu zaustavljeni su u četvrtfinalu Kupa Vojvodine. U veoma uzbudljivoj utakmici gosti iz Mačvanske Mitrovice u samom finišu meča došli su do pobede rezultatom 2:3.

Počelo je loše za crveno-crne, jer su gosti već u 5. minutu meča nakon greške u odbrani preko Mijajilovića došli do vođstva od 0:1. U 17. minutu nakon brze kontre povisili su gosti golom Trebavaca prednost na 0:2. Pred sam kraj prvog poluvremena Matić biva oboren u šesnaestercu i sudija pokazuje na belu tačku. Penal izvodi Savanović i smanjuje vođstvo gostiju na 1:2.

U Zadnjih 20. minuta meča fudbaleri Radničkog  izvršili su  pritisak i u 82. minutu Lisičić-Vuković nakon ulaska sa klupe na oduševljenje publike postiže gol za izjednačenje. Gosti u zaustavnom vremenu nakon greške u napadu fudbalera Radničkog, preko Đurđevića, postižu gol za pobedu na ovom meču i prolazak u polufinale Kupa Vojvodine.

FK Radnički: Đurić, Milin, Bjelica, Jovanov, Krstinić, Radosavljević, Kovačević, Vukelja, Savanović, Matić i Tatić. Zamenici: Baćan, Grbić, Lisičić, Milivojev, Aćimov, Runjevac i Zakić.

FK Podrinje: Relić, Teodorović, Radovanović, Pršić, Đurđević, Pantić, Trebavac, Arsenović, Tomić i Mijajilović. Zemenici:Šarković, Kovačić, Radovanović, Rogo, Živković, Pavlović i Ivković.